Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy áruházunkat választotta otthona berendezésére! Minden bizonnyal felkeltette a figyelmét az a nem elhanyagolható tény, hogy a kínálatainkban feltüntetett árak 40-50% vagy akár 60%-al is olcsóbbak, mint más bútorüzletek árai, a bútorok, ülőgarnitúrák, bőrbútorok, franciaágyak, kanapék és egyéb kiegészítők tekintetében. Üzletpolitikánkat úgy alakítottuk ki, hogy mind a vevői igényeket, mind cégünk elvárásait kielégítsék. Stratégiáinknak köszönhetően, megelégedett vásárlóink folyamatosan visszatérnek, és a kínálatainkat is növelni tudtuk. mottónk: „Jobb a sűrű fillér mint a ritka forint”. Mivel sok bútor értékesítünk heti és havi szinten is, ezért a készletinket folyamatosan feltöltjük. Kizárólag első osztályú Német, Olasz és prémium kategóriás Magyar gyártók új bútorait forgalmazunk, ezért a minőség garantált.

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Miután a kedves vevő megtekintette weboldalunkon feltüntetett kínálatunkat, kérem, telefonáljon, vagy e-mailen kérjen tájékoztatást. A +36 (70) 363 0447 mobil telefonszámon munkatársunk tájékoztatja Önt arról, hogy a fotókon látható ülőgarnitúrák, kanapék, egyéb bútorok kiegészítők közül mi van jelenleg raktáron, és mely bútorok nem kerültek esetleg feltöltésre. Előfordulhat, hogy a nagyszámú heti eladásaink miatt nem tudjuk minden nap frissíteni az oldalainkat. Gyorsan cserélődik az árukészlet. Ezután egyeztetnek egy időpontot a személyes látogatásra, amire azért van szükség, mert cégünk készáruraktár kiszolgálást bonyolít. Eladótérben az eladók száma korlátozott, közel 200 db bútor van állandóan kiállítva, arra törekszünk, hogy minden vevővel, teljes alapossággal személyre szabottan tudjunk foglalkozni, kérdésekre és egyéb praktikákra kimerítő válaszokat tudjunk adni. Ez idő, és nem szeretnénk senkit sem megvárakoztatni. Természetesen, minden forgalmazott bútorból ki van csomagolva egy bemutató darab, amely akár az is megvásárolható. Telephelyünkre beléptető rendszeren keresztül lehet bejutni, ami még inkább szükségessé és személyessé teszi a telefonon keresztüli időpont egyeztetést. Gyermekeik számára külön játszósarkot alakítottunk ki, hogy a kedves vevők - szülők gondtalanul tudjanak vásárolni. Kistestű kutyáikat nem kell otthon hagyni, nagytestű kutyák fogadását nem tudjuk megoldani. Kérem felügyeljék kedvenceiket az eladótérben elhelyezett bútorok között. ​​

Érdemes felkészülten érkezni:

Áraink Bruttó árak, bútorainkra 12 hónapos garanciát adunk. Igény esetén minimális költségek mellett szállítóink akár a vásárlás napján kiszállítják és összeállítják a megvásárolt bútorokat.

Szállítási díjak: Budapesten 9.000ft-tól 15.000ft-ig. Vidékre kedvezményes áron körszállítással:

Megvásárolt bútorát 5 napig díjmentesen tároljuk. 5 nap elteltével tárolási költséget számítunk fel, melynek összege 1.500 Ft/nap.

Kiválasztott terméket átutalással is megvásárolhatja. Átutalás feltételeiről, és a vásárlás menetéről kérjen felvilágosítást a +36 (70) 363 0447 mobilszámon, vagy a helyszínen kollégáimtól. Weboldalon előforduló esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és részletes felvilágosításért kérem bizalommal forduljon kollégáinkhoz.

AZ ÁRAINK EGYES TERMÉKEINKNÉL TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, MINDEN ESETBEN ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON! - Tel: 06 (70) 363 0447

Kövess minket Facebookon!

Mert azonnal értesülhetsz akciós termékeinkről, és ha megosztod bejegyzéseinket részt veszel nyeremény sorsolásunkon.