Kedves Vásárlónk!

 

Köszönjük, hogy áruházunkat választotta otthona berendezésére! Minden bizonnyal felkeltette a figyelmét az a nem elhanyagolható tény, hogy a kínálatainkban feltüntetett árak 40-50% vagy akár 60%-al is olcsóbbak, mint más bútorüzletek árai, a bútorok, ülőgarnitúrák, bőrbútorok, franciaágyak, kanapék és egyéb kiegészítők tekintetében. Üzletpolitikánkat úgy alakítottuk ki, hogy mind a vevői igényeket, mind cégünk elvárásait kielégítsék. Stratégiáinknak köszönhetően, megelégedett vásárlóink folyamatosan visszatérnek, és a kínálatainkat is növelni tudtuk. Eladásaink számát úgy tudtuk és tudjuk növelni, hogy árréseinket minimális szinten tartjuk, azaz a kevesebb árrés mellett, eladásaink számának növekedését tekintve több az értékesítés. Mivel sok bútor értékesítünk heti és havi szinten is, ezért a készletinket folyamatosan feltöltjük. A legjobb Német bútorgyárakkal vagyunk kapcsolatban, ezért bútoraink minősége megkérdőjelezhetetlen, és a legutolsó divat trendeknek is megfelelnek.

 

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Miután a kedves vevő megtekintette weboldalunkon feltüntetett kínálatunkat, kérem, telefonáljon, vagy e-mailen kérjen tájékoztatást a már ismert elérhetőségeinken keresztül. A 06-70-363-0447 mobil telefonszámon munkatársunk tájékoztatja Önt arról, hogy a fotókon látható ülőgarnitúrák, kanapék, egyéb bútorok kiegészítők közül mi van jelenleg raktáron, és mely bútorok nem kerültek feltöltésre, ugyanis a nagyszámú heti eladásaink miatt nem tudjuk minden nap frissíteni az oldalainkat. Gyorsan cserélődik az árukészlet. Ezután egyeztetnek egy időpontot a személyes látogatásra, amire azért van szükség, mert cégünk készáruraktár kiszolgálást bonyolít. Eladótérben az eladók száma korlátozott, közel 200 db bútor van állandóan kiállítva, ezért a tumultust elkerülendően, arra törekszünk, hogy minden vevővel, teljes alapossággal tudjunk foglalkozni, kérdésekre és egyéb praktikákra kimerítő válaszokat tudjunk adni.  Ez idő, és nem szeretnénk senkit sem megvárakoztatni. Természetesen, minden forgalmazott bútorból ki van csomagolva egy bemutató darab, amely akár az is megvásárolható. A kamionok lepakolása, a viszonteladók kiszolgálása, teherautóik megtöltése sok időt vesz el, ezért igény esetén, e-mailen dejobutor@gmail.com termékképeket küldünk, árakkal és szállítási költségek feltüntetése mellett. A gyors és ütemezett, előre egyeztetett kiszolgálásnak, azaz előnye, hogy bútorainkat kisebb árrés mellett tudjuk forgalmazni. Hiszen ha sok alkalmazottal dolgoznánk egy drágább fenntartású helyen, akkor a tetemes költségeket a bútorok árában tudnánk csak kompenzálni, amely nem egy jó üzletpolitika. Ezeket a felesleges költségeket nem terheljük vevőinkre. Telephelyünkre beléptető rendszeren keresztül lehet bejutni, ami még inkább szükségessé és személyessé teszi a telefonon keresztüli időpont egyeztetést. Gyermekeik számára külön játszósarkot alakítottunk ki, hogy a kedves vevők - szülők gondtalanul tudjanak vásárolni. Kistestű kutyáikat, ölebeiket ne hagyják otthon, nagytestű kutyák fogadását nem tudjuk megoldani. Kérem felügyeljék kedvenceiket az eladótérben elhelyezett bútorok között. 

Érdemes felkészülten érkezni:

  • Milyen színvilág az, amellyel szeretné otthonát gazdagítani
  • Mik azok a méretek tól – ig, melyek beleférnek a választandó bútor paraméterekbe, és a lakás adottságaiba.
  • Szállítás szempontjából a vevő maga is elszállíthatja a bútort, vagy igénybe veheti szerződött partnereinket
  • Érdemes a házastársaknak együtt érkezniük, mert ha például az egyik félnek nem tetszik a bútor, azt helyben tudjuk korrigálni. Vagy ha valakinek megteszik valamelyik garnitúra, de egyedül érkezett, nem tudjuk eltenni, és emiatt többször előfordult az, hogy mire visszaérkeztek a párok, a kiszemelt bútort már másvalaki megvásárolta.
  • Bankkártyával nem lehet nálunk fizetni. A Bútor leelőlegezéséhez szükséges minimális összeg 40.000 Ft


Személyes látogatás alkalmával a vásárló elmondja kívánságát a raktárosnak - eladónak, akinek a segítségével, könnyen és gyorsan megtalálják a kiválasztott bútoralkalmatosságot, a keresett ülőgarnitúrát, vagy kanapét. Kizárólag első osztályú Németországi és Olaszországi beszerzésű új bútorokat forgalmazunk, ezért a minőség garantált. Áraink Bruttó árak, bútorainkra 12 hónapos garanciát adunk. Igény esetén minimális költségek mellett szállítóink akár a vásárlás napján kiszállítják és összeállítják a megvásárolt bútorokat. Vidékre kedvezményes áron körszállítással, 20.000 Ft szállítási költséggel szállítunk 100 km-ig, háztól - házig.100 - 200 km távolság között 25.000 Ft, 200 km fölött a szállítás költsége 30.000 Ft . Cégünk 6 éves fennállása garantálja a vevők megelégedettségét szolgáltatásunkkal folyamatosan bővítjük. Raktárunkban otthona minden bútorát megvásárolhatja. Megvásárolt bútorát 5 napig díjmentesen tároljuk. 5 nap elteltével tárolási költséget számítunk fel, melynek összege 1.000 Ft/nap.

Kiválasztott terméket átutalással is megvásárolhatja. Átutalás feltételeiről, és a vásárlás menetéről kérjen felvilágosítást a 06703630447 mobilszámon, vagy a helyszínen kollégáimtól, akik készséggel állnak az ön rendelkezésére. Web oldalon előforduló esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk. Pontos és részletes felvilágosításért kérem bizalommal forduljon kollégáinkhoz.

 

  • Black Facebook Icon

Kapcsolat:

1151 Budapest, Székely Elek út 11.

(Csak bejelentkezés után látogatható!)

 

Telefonszám: +36-70-363-0447

E-mail cím:    zsolt.f70@gmail.com

                         dejobutor@gmail.com

Kérjen ingyenes visszahívást email-n, vagy részletes felvilágosítást termékeinkről.  

Partnereink:

​​

Munka Magyarországon
Munka Magyarországon
Cetelem_logo_HU_2015_rgb.jpg