Hívás most: +36 70 363 0447

Kedves Vásárlónk!

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Üdvözöljük oldalunkon, most néhány javaslatot szeretnék tenni a sikeres kanapé vagy franciaágy vásárláshoz:

Érdemes hozzánk felkészülten érkezni:

___

Érkezésed előtt (10) perccel KERESD ZSOLTOT telefonon! - 06 (70) 363 0447

___

Áraink Bruttó árak, bútorainkra a törvény szerint vételártól függően  12-36 hónapos garanciát adunk. Igény esetén minimális költségek mellett szállítóink akár a vásárlás napján kiszállítják és összeállítják a megvásárolt bútorokat.

Szállítási díjak: Budapesten 13.000ft-tól 20.000ft-ig. (kerülettől függően)
Vidékre kedvezményes áron körszállítással (2-10nap):

Megvásárolt bútorát 5 napig díjmentesen tároljuk. 5 nap elteltével tárolási költséget számítunk fel, melynek összege 3.000 Ft/nap.

Kiválasztott terméket átutalással is megvásárolhatja. Átutalás feltételeiről, és a vásárlás menetéről kérjen felvilágosítást a +36 (70) 363 0447 mobilszámon, vagy a helyszínen kollégáimtól. 

FONTOS!

Az oldalunkon található termékeinknél az árak, méretek, színek tájékoztató jellegűek, illetve az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minden esetben a személyesen vagy telefonon, e-mailben adott tájékoztatást szíveskedjenek biztosra venni. Nagyon-nagyon igyekszünk a weboldalt mindig naprakészre frissíteni, de így is előfordulhatnak elírások.*

Kérem választás- vásárlás előtt mindig érdeklődjön kollégáinknál, mert csak az így felvett rendelésekért tudunk felelősséget vállalni. Nem webáruház vagyunk, egy valós bútorüzlet kínálatát mutatjuk be oldalunkon. Ezért ránk NEM vonatkoznak a webáruházakra vonatkozó szabályok. Pont ezért, az üzletben kiírt árak, méretek, színek a mérvadóak.*

Kövess minket Facebookon!

Mert azonnal értesülhetsz akciós termékeinkről, és ha megosztod bejegyzéseinket részt veszel nyeremény sorsolásunkon.