Ülőgarnitúra és bútoranyagok 

Zsenília ülőgarnitúra

Erős igénybevételekre kifejlesztett, hosszú élettartamú bútorszövet. Színvilágában a spaletta kimeríthetetlen, erőteljes mintázatokkal, különböző vastagságban készül. Tapintása selymes érzetet kelt, jó minőségű anyag, szép megjelenést kölcsönöz a bútornak, magas kényelmi élményt nyújtó, minőségi anyag.

 

Többféle anyagvastagságban, rostszál kiképzéssel készül. Elkészítésénél a gyártók figyelembe veszik azt, hogy a bútor mely felületére fogják felhasználni. Erezett felülete miatt erős, strapabíró, hosszú ideig megtartja rugalmasságát.

 

Tisztítását otthoni egyszerű eszközökkel, hagyományos módszerek bevetése mellett, akár tisztítógéppel is elvégezhetjük. Megfizethető árú bútorszövet. Bútoripar sok esetben kombinálja felhasználást, valódi bőrrel, vagy bőrszövettel egyetemben.

Plüss ülőgarnitúra

Kellemes tapintást kölcsönző, bársonyos érzetet keltő, erősített szövéstechnikával készült szövetanyag. Bútoripar közkedvelt szövetanyaga, mert sűrűbb, erősebb és ritkább szerkezete miatt tartós igénybevételeknek is kitehető.

 

Emlékeztet az anyaga, a kasmír anyagokhoz, ha fény felé tartjuk. Könnyedén tisztítható a háztartásban fellelhető tisztító anyagokkal is, akár szappannal.

 

Olcsóbb kategóriájú kanapék, kisbútorok, és egyéb kiegészítők készítéséhez használják fel. Színskálája tekintetében, minden lehetséges színben kapható.

Textilbőrből készült ülőgarnitúrák

Textilbőrökkel kapcsolatban sokaknak negatív tapasztalataik vannak. A mai textilbőrök már nem hasonlítanak, még tapintásra sem a régi rideg műbőr anyagokhoz.

 

Mai anyagokat joggal bőrszövetnek nevezték el. Más technológiával készült anyagról beszélünk, minősége a legjobb anyagokkal vetekszik, tapintása, rugalmassága, élettartama, tisztítása majdnem megegyezik az eredeti állatbőrökével. Legdrágább bútorok elkészítésénél is felhasználják akár teherbíró felületek szöveteként is.

 

Tisztítását bármivel elvégezhetjük, általános tisztító dezodorokkal vagy nedves, puha szivaccsal is. Mivel az állatbőröket nem lehet minden színnel színezni, a bőrszöveteket igen, ezért előnye a bőrrel szemben, hogy sokkal nagyobb a színválasztékban kapható. Jól bírja a melegebb illetve hidegebb igénybevételeket is. Könnyen javítható anyag. Nem kell az egész bútort szétszerelni ahhoz, hogy egy elemét lejavítsa a kárpitos mester.

Valódi bőrből készült bútorok

A legtermészetesebb anyag, melyet az emberiség a kezdetek óta felhasznál lábbelik, ruhaneműk, bútorok készítésére. Az ülőgarnitúrák, illetve bútorok legjellemzőbb, és legigényesebb kárpitja a marhabőr, a bivalybőr, és a sertésbőr. Ezek a bőrök különleges tulajdonságokkal bírnak. Hosszú élettartamuk miatt, kedveltek a bútoriparban.

 

Színes bőr nem létezik, ezért a megfelelő előkészítő munkálatok után a bőrt, megfelelő technológiák betartása mellett minden esetben festik, kivételes esetekben lakkozzák.

 

Lakóhelyiségtől függően 3 - 6 havonta ápolást, karbantartást igényel. Amennyiben a karbantartási műveleteket megtartjuk, a bútorunk meglehetősen hosszú élettartammal ajándékozhatnak meg minket. Meghálálja az ápolást. A kereskedelemben erre a célra megfelelő ápolószerek kaphatóak, de a jól bevált kárpitos technikákkal, olcsón, és alaposan lehet karbantartani a bőrbútorokat.

 

Sokan sokféle módszerre esküsznek, de lúgos vagy savas oldószerek használatát kerüljük. A bőr bútorokat óvjuk az erős napfény behatásoktól. Mindezek az intelmek segítenek nekünk abban, hogy sokáig élvezhessük bútoraink kényelmét, szépségét.

  • Black Facebook Icon

Kapcsolat:

1151 Budapest, Székely Elek út 11.

(Csak bejelentkezés után látogatható!)

 

Telefonszám: +36-70-363-0447

E-mail cím:    zsolt.f70@gmail.com

                         dejobutor@gmail.com

Kérjen ingyenes visszahívást email-n, vagy részletes felvilágosítást termékeinkről.  

Partnereink:

​​

Munka Magyarországon
Munka Magyarországon
Cetelem_logo_HU_2015_rgb.jpg