-19%
Érdekel a termék, keresse Zsoltot: +36 70 363 0447
Érdekel a termék, keresse Adrit: +36 70 427 7077

Prémium valódi bőr védő kendő // Strong Protection Wipes 60pcs

Raktáron

Eredeti ár: 15 990 Ft.
Kedvezményes ár: 12 990 Ft.
60 darab:
Protection Cream Wipes (bőrvéndő kendő)
Akciós ára:
12.990.- Ft

Vásárlás feltételei:

1.) Az üzletünkben személyesen átutalás után azonnal átveheti a terméket.
2.) Emailen vagy telefonon felvesszük a rendelését, majd a kiválasztott terméket az átutálas után GLS futárszolgálattal a vevő terhére kiszállíttatjuk.

A Strong Protection Wipes 60db nedves bőrvédő kendőt tartalmaz, amely kiváló védelmet biztosít vízes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön. Nubuk és suede bőrök védelmére nem alkalmas! A bőrvédő krém védi a bőrt a mindennapi használatból adódó szennyeződések ellen, a kézről vagy testről származó zsíros lenyomatról és háziállatokról származó szennyeződésektől. A bőrvédő által képzett rétegről könnyen eltávolíthatjuk a tinta vagy textíliák, bőr öv által hagyott elszineződéseket. 

Tisztítsuk meg a bőr felületét a Leather Soft Cleaner vagy a Leather Strong Cleaner termékkel, majd a teljes száradás után körkörös mozdulatokkal vigyük fel a Leather Protection Cream-et (bőrvédőt), majd hagyjuk azt megszáradni minimum 30percig. A bőr felületről a felvitt védőréteg a használat során lekopik, ezért időszakosan (fél- negyedévente) érdemes azt pótolni a bőr állagának megvédése, illetve annak könnyű és kíméletes tisztíthatóságának védelme érdekében.

További hasonló termékek