Tisztelt Vásárlónk!

Több mint 7. éve hűségesen szolgáljuk Kedves Ügyfeleinket. Kedvező árainkkal, hozzáértő szakértelmünkkel állunk az Önök rendelkezésére. Visszatérő vevőink igazolják szolgáltatásunk minőségét, megelégedésük számunkra a legnagyobb elismerés.

Arra törekszünk, hogy a Tisztelt Megrendelő minden belsőépítészeti igényét és elképzelését a lakberendezés területén kielégítsük, ezért szolgáltatásainkat, és arculatunkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. Egyéni elképzelésüket megvalósítjuk úgy, hogy megtervezzük, illetve legyártjuk rövid határidőn belül, minőségi anyagok felhasználásával bútorát. 

Célunk, hogy a mai gazdasági elvárásoknak megfelelően kedvező árakon forgalmazzuk bútorainkat. Áraink önmagukért beszélnek, folyamatos akcióink megkönnyítik a vásárlást.

Több, mint 220 típus modell sarokkanapé, 3-2-1 ülőgarnitúra, franciaágy illetve U-form modelleket forgalmazunk. Termékeinknek több, mint a fele azonnal elvihető vagy, rövid határidőre, egyedi méretben, 75 színben és kb. 20 féle anyag típussal megvásárolható.

Amennyiben konyhabútorra, szekrényekre és lakberendezési kiegészítőkre van szüksége, kérem nézze meg a katalógus menüpontot, melyben található termékeket rövid szállítási határidővel meg tudjuk Önnek rendelni.

FIGYELEM!  Telefonszám: +36 (70) 363 0447

Mielőtt ellátogat hozzánk, előtte időpontot egyeztetni szíveskedjen a fenti telefonszámon!

Telephelyünkön raktári kiszolgálás formájában állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Kövess minket Facebookon!

Mert azonnal értesülhetsz akciós termékeinkről, és ha megosztod bejegyzéseinket részt veszel nyeremény sorsolásunkon.